Trition ontzorgt met technisch geïnnoveerd droogapparatuur

Droogtechniek -

Trition ontzorgt met technisch geïnnoveerd droogapparatuur

Speciaal ontwikkelde droger 

Waterschade zorgt niet alleen voor overlast, maar resulteert vaak ook in vervolgschade aan de ruimte of in het pand. Snel drogen is dus van belang. Trition heeft daarvoor deze IR/condensdroger doorontwikkeld waardoor het rendement wordt verbeterd. Bijkomend voordeel van deze drogers is het gebruik van multifunctionele uitblaasmonden die de luchtstromen doelgericht sturen naar specifieke schadegebieden. Dat verhoogt de effectiviteit van het droogproces, verkort de droogtijden en drukt het uiteindelijke totaalaantal kosten van de waterschade. 

Technische voorsprong 

Naast de multifunctionele uitblaasmonden, bevatten de drogers van Trition een aantal technische innovaties die het rendement en de capaciteit van de machine verhogen. De condenstechniek bijvoorbeeld combineert niet alleen een laag energieverbruik met een hoog luchtvolume, maar verhoogt ook de droogcapaciteit. Een aanpassing van het condensblok zorgt er bovendien voor dat het condenswater sneller afgevoerd wordt. Een IR-verwarmingselement met aan/uit-schakelaar laat de droger tot slot ook bij afwijkende temperaturen optimaal functioneren.


Expertise en snelheid 

Door haar droogapparatuur steeds door te ontwikkelen kan Trition inmiddels in 97% van de gevallen een pand droog opleveren binnen twee weken na een reguliere waterschade. Tijdens het droogproces vervullen onze experts de sleutelrol. Zij ontzorgen zodanig dat klanten spreken van minimale overlast en optimale schadereductie. Daar komt nog bij dat zij 7 dagen per week stand-by staan en binnen 24 uur ter plaatse kunnen zijn.

Een specifieke behoefte

Uiteraard zien wij als Trition onszelf als onderdeel van de markt en staan wij open voor input van droogspecialisten. Een specifieke behoefte voorzien wij namelijk graag van een passende oplossing. Daarom: voor al uw droogvraagstukken kunt u 24/7 bij Trition terecht. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze Manager droogtechniek:
Marcel van Engelen via m.van.engelen@trition.nl of  06 - 10 90 92 83.

24/7 servicenummer: 0800 - 874 84 66

Terug naar overzicht