Van Loodgieter naar Lekkage-inspecteur

Nieuws -

Onlangs is Jeffrey bij ons gestart als Lekkage-inspecteur. Na jarenlang als Loodgieter dag in dag uit op zijn knieën gezeten te hebben besloot hij de overstap te maken. En met succes!

Van Loodgieter naar Lekkage-inspecteur

Jeffrey is op zijn achttiende begonnen als loodgieter, 35 jaar later kreeg hij de kans om de switch te maken naar Lekkage-inspecteur bij Trition. Een kans waar hij nog elke dag dankbaar voor is. 

"Het loodgieter zijn heeft mij twee knieoperaties gekost. Ik zou willen dat ik de overstap naar lekkage-inspecteur 15 jaar eerder gemaakt had!"

In september kwam Jeffrey op LinkedIn de vacature voor Lekkage-inspecteur tegen. Lang hoefde hij niet te twijfelen voordat hij zijn CV op stuurde. Hij was op dat moment werkzaam als Loodgieter, en hoewel hij altijd met plezier naar zijn werk ging zaten er ook wel wat nadelen aan:

"Loodgieter zijn vind ik fantastisch, maar het is fysiek echt een zwaar beroep. Het grootste gedeelte van de tijd zit je vaak, zonder bescherming, op je knieën. En als ik pech had was ik ook nog regelmatig aan het sjouwen met zware spullen. Nu zit ik amper nog op mijn knieën. Ik kom nog steeds veel bij mensen thuis en help hen van lekkage problemen af te komen. Maar aan het einde van de dag doet mijn lijf geen pijn en heb ik nog alle energie om van mijn gezin te genieten. Ons werk doen wij met de meest moderne apparatuur, die eigenlijk het zware werk voor je doen. 's Ochtends bezoek ik maximaal drie klanten, om vervolgens in de middag de bijbehorende rapportages op te maken. Vanuit huis! Ik ben dus altijd op tijd thuis voor het eten."

Ben jij momenteel loodgieter en zie jij de switch naar Lekkage-inspecteur ook wel zitten? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!
 

Terug naar overzicht