Wilco Machielsen over werken bij Trition

Lekdetectie -

In oktober 2014 ben ik gestart als lekkage inspecteur bij Trition. Door de jaren heen is de afdeling gegroeid en ben ik meegegroeid naar de functie teamleider lekdetectie.

Wilco Machielsen over werken bij Trition

"Klanten zijn vaak blij als je er bent en het geven van advies geeft mij voldoening"

Als teamleider lekdetectie ben ik het aanspreekpunt voor de lekkage inspecteurs. Ik zorg ervoor dat alle inspecteurs in het bezit zijn van voldoende benodigd materiaal, zodat onderzoeken kwalitatief goed uitgevoerd kunnen worden.

Naast mijn werkzaamheden als teamleider houd ik mij ook bezig met het opsporen van lekkages en het rapporteren hiervan. Deze rapportages worden dezelfde dag nog naar de klant gestuurd waardoor de gevolgschade beperkt kan blijven.

In de jaren voor Trition heb ik gewerkt in de installatietechniek. Een vak naar mijn hart, maar wel erg fysiek. Bij Trition voeren we de onderzoeken, met de nieuwste apparatuur, non-destructief uit. Dit houdt in dat we geen gebruik maken van hak -en breekwerk. Hierdoor kan ik mijn vak toch uitoefenen zonder fysieke inspanning.

Iedere dag nieuwe uitdagingen

Een werkdag als lekkage inspecteur is iedere dag anders. De locaties waar ik kom variëren van particulieren, scholen, panden, maar ook bijzondere locaties zoals pretparken. Iedere dag kom je weer voor nieuwe uitdagingen en verrassingen te staan. Wij gaan voor uitdagingen waarin creativiteit en out-of-the-box denken belangrijk is.

“Wanneer je enthousiast bent en interesse hebt, dan merk je pas hoe leuk het werk is”

De kracht van specialisten

Als lekkage inspecteur ben je regelmatig alleen op pad, maar je staat er natuurlijk nooit alleen voor. Er is altijd een collega beschikbaar om je technisch te ondersteunen. We zijn een enthousiast team, dat elkaar scherp houdt en motiveert. Mede door mijn rol als teamleider en de ervaring en kennis van mijn collega’s kunnen we de afdeling blijven ontwikkelen naar een hoger niveau.

Ik daag jou uit als mijn nieuwe collega!

De vaste opdrachtgevers zijn steeds enthousiaster over de ontwikkelingen en de kwaliteit van Trition. Dit biedt Trition de gelegenheid om verder te groeien. Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers om aan deze verwachtingen te kunnen voldoen.

Trition heeft een mooie inwerkperiode voordat je zelfstandig aan het werk gaat. Je krijgt een eigen bedrijfsbus, nieuwste apparatuur en flexibiliteit. Na de onderzoeken rijd je huiswaarts en heb je alle tijd om te rapporteren. Bij Trition weet je waar je aan toe bent. Ik zou willen zeggen: ‘Waarom zou je het niet doen?

Benieuwd naar de vacature? Klik hier 

Terug naar overzicht