‘Je hebt te maken met een partij die weet waar ze het over heeft’

Droogtechniek

‘Je hebt te maken met een partij die weet waar ze het over heeft’

Van Vliet Bouw is een aannemingsbedrijf en schadeherstelpartner van Achmea. Via Achmea is er bij Van Vliet Bouw een melding binnengekomen van een afvoerlekkage in een woning. Het water kwam van boven naar beneden gelopen. Trition werd ingeschakeld om de specialistische droging uit te voeren.

Specialistische droging

In eerste instantie werd de woning goed gedroogd en was er geen sprake meer van lekkage. Helaas was er wel een probleem met de gietvloer op de benedenverdieping. Door het water dat op de vloer gelegen had ontstonden er kleine blaasjes in de vloer die niet zomaar verwijderd konden worden. Het project veranderde van een gewone droging in een specialistische droging en Trition werd erbij gehaald. Na een meting was de conclusie: de hele vloer moet eruit.

Nieuwe vloer en vloerverwarming

Hierdoor ontstond echter een tweede probleem. De volledige vloer werd eruit gehaald, maar tijdens het uitslijpen waren er onbedoeld beschadigingen aangebracht aan de vloerverwarming. De vloerverwarming lag namelijk niet onder, maar ín de dekvloer. Er is nog getracht om de schade te repareren, maar aan het einde van de dag bleek de vloerverwarming op 32 plekken geraakt te zijn. Er moest dus een volledig nieuwe vloerverwarming worden gevreesd in de dekvloer. 

Marco de Boer, schadeservice bij Van Vliet Bouw: “Wij zijn tevreden over de dienstverlening van Trition. Je hebt te maken met een partij die weet waar ze het over heeft; een specialist in droging. De mensen waar je contact mee hebt geven goed en duidelijk door wat de status is, waardoor je echt voelt dat je te maken hebt met een betrouwbare partij.”

Terug naar overzicht