De voordelen van bouwdrogers plaatsen in een nieuwbouwwoning

Droogtechniek -

Vrijwel alle nieuwbouwwoningen die worden opgeleverd bevatten overtollig vocht. Het plaatsen van bouwdrogers zorgt ervoor dat dit vocht in je huis wordt verwijderd. Zo kun je sneller aan de slag met het schilderwerk, of het leggen van een vloer. Hoe Trition dit aanpakt? Je leest het hier.

De voordelen van bouwdrogers plaatsen in een nieuwbouwwoning

Bouwdrogers inzetten bespaart tijd

Bouwvocht veroorzaakt bij nieuwbouw veel problemen in bedrijfspanden en woningen. Zo komt de voortgang van de bouwwerken in het gedrang door bouwvocht. Het werk stagneert, afbouwbedrijven kunnen niet tijdig starten en eventuele oplevertermijnen worden niet gehaald.

Problemen met bouwvocht kunnen worden voorkomen door het bouwvocht tijdig uit het gebouw te verwijderen. Dit kan onder andere door het plaatsen van bouwdrogers, ventilatoren en eventueel het plaatsen van heaters in de winter. Trition gaat naast het plaatsen van bouwdrogers een stapje verder. Naast het transporteren en installeren, worden ook de resultaten van het droogproces nauw in de gaten gehouden. Zo borgen we een efficiënt droogproces.

Bouwdrogers plaatsen is duurzaam

Een vochtige nieuwbouwwoning is lastiger op te warmen dan een droge nieuwbouwwoning. Door Trition in te schakelen voor het plaatsen van bouwdrogers, zorg je ervoor dat een woning eerder droog is en dus gemakkelijker verwarmt. 

Trition is de specialist als het om bouwdrogen gaat en is op dit gebied bij uitstek uw partner! 

Bouwdrogers plaatsen verkleint risico's

Als aannemer loop je het risico dat er na de oplevering problemen ontstaan, doordat overmatig vocht de opgeleverde werken heeft beschadigd. Zo moeten wanden en vloeren na oplevering vaak worden voorzien van een tijdelijke afwerking en hebben stuc- en schilderwerk onvoldoende hechting aan de ondergrond. 

Door onze expertise op het gebied van bouwdrogen en plaatsen van bouwdrogers ontzorgen wij jou als aannemer en is de kans op faalkosten aanzienlijk kleiner.

Download hier onze flyer over bouwdrogers plaatsen door Trition!

Wilt u meer informatie of in een vrijblijvend gesprek kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht