‘Trition is hét bedrijf van 2020'

Droogtechniek

‘Trition is hét bedrijf van 2020'

Vanwege een lekkende waterleiding in het huis van zijn buren krijgt Vadim Malaci last van vochtproblemen in zijn eigen woning. Een heel vervelende situatie die dankzij Trition uiteindelijk wordt opgelost: ‘De medewerkers van Trition doen absoluut wat ze beloven.’

“Het begon met dat we bobbels zagen in de laminaatvloer van de hal”, zegt Vadim Malaci. “Ik belde meteen het bedrijf dat het laminaat had gelegd. Toen de medewerkers van het bedrijf de vloer weghaalden, ontdekten ze een heleboel water in de kruipruimte.”

Lekdetectie

Malaci neemt vervolgens contact op met zijn verzekeraar. Die regelt dat de lekdetectiespecialisten van Trition langskomen. “Ze waren snel ter plekke en hadden het probleem ook vlot ontdekt: het water was afkomstig van een lekkende waterleiding bij de buren”, aldus Malaci. Trition regelt dat de lekkage bij de buren wordt gerepareerd en dat het vochtprobleem in het huis van de Malaci’s wordt opgelost. Medewerkers plaatsen twee drogers die twee weken lang, dag en nacht draaien. Daarna zetten ze de machines uit, maar laten ze die voor de zekerheid nog anderhalve week langer staan. “Als de metingen zouden uitwijzen dat het nog te vochtig was in huis, dan zouden ze de machines weer aanzetten”, zegt Malaci. “Ze wilden echt zeker weten dat het probleem was opgelost.”  

Rechtdoorzee

“Ik ben super blij dat Trition dit allemaal geregeld heeft”, zegt Malaci. “Ik vind de medewerkers super open en rechtdoorzee. Ze weten precies hoe ze met dit probleem moeten omgaan. Mark Pethke was vanaf dag één mijn contact voor alles: het installeren van de drogers, de vochtmetingen, mij op de hoogte houden. Hij was altijd telefonisch bereikbaar, ongeacht hoe laat het was of hoe druk hij het had. Zelf belde hij nog na acht uur ’s avonds om te vragen hoe het ging in huis.”

Positieve gevoelens

“Mark zorgde er niet alleen voor dat mijn vochtprobleem werd opgelost, hij belde ook met mijn verzekeraar, stond mijn buren te woord en adviseerde me over nog veel meer zaken. Hij was er altijd, ik hoefde me nergens zorgen over te maken, en dat voelde absoluut fantastisch. Mark kwam constant langs om te kijken hoe het ging, tot en met de laatste dag. Die extra stap zette hij gewoon.”

“Als ik denk aan de service die Trition mij heeft verleend, dan word ik overspoeld door positieve gevoelens. Het is gewoon ongelofelijk. Voor mij is Trition hét bedrijf van 2020.”

Terug naar overzicht