De voordelen van bouwdrogers voor aannemers

Droogtechniek -

In de afbouwfase worden we vaak geconfronteerd met bouwvocht. Dit kan voor jou als aannemer extra vertraging en kosten met zich meebrengen. Trition is specialist in bouwdrogen en het verwijderen van bouwvocht in nieuwbouwwoningen.

De voordelen van bouwdrogers voor aannemers

Bouwdrogers besparen aannemers tijd en geld

Naast de vertraging die kan ontstaan, heeft bouwvocht ook invloed op de kwaliteit van de afbouwwerken. In een te vochtige omgeving is de hechting van stuc- en schilderwerk op de ondergrond onvoldoende. Hierdoor bestaat het risico van het onthechten van het stuc- en schilderwerk. Voor jou als afbouwbedrijf betekent dit dat de werken vaak gedeeltelijk of helemaal moeten worden hersteld en dat brengt extra kosten met zich mee: de zogenaamde 'faalkosten'.

Dit kan allemaal voorkomen worden door het tijdig plaatsen van bouwdrogers, ventilatoren en heaters in de winter. Trition gaat een stapje verder dan dat; wij nemen het hele droogproces uit handen. Van het plaatsen en installeren van de bouwdrogers, tot het monitoren van de voortgang, zodat er niet te snel of langzaam wordt gedroogd.

Trition is gespecialiseerd op het gebied van bouwdrogen en is hierbij bij uitstek je partner!

Bouwvocht verwijderen is efficiënt

Als afbouwbedrijf ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. Trition beschikt over moderne apparatuur, kennis en ervaring om problemen met bouwvocht tijdig te onderkennen en voorkomen. Je hoeft je geen zorgen te maken over vertraging en Trition monitort het droogproces voor optimale resultaten.

Bouwvocht verwijderen is duurzaam

Naast dat bouwdrogen je tijd en kosten bespaart, is het inzetten van bouwdrogers ook nog eens heel duurzaam. Een vochtige woning verbruikt meer energie en is lastiger te verwarmen. Bouwdrogers van Trition zijn de oplossing om een woning snel en energieneutraal op te leveren.

Meer weten? Download hier onze flyer over het verwijderen van bouwvocht!

Terug naar overzicht